Tag Archives: GUCCI

Контроверзната Exquisite кампања на Гучи (GUCCI)

Гучи повторно изненади со несекојдневна и малку бизарна кампања. За кампањата Exquisite, Гучи ги искористи легендарните сцени од филмовите на режисерот Стенли Кјубрик. Со тоа Гучи му одаде големо признание и изрази огромна почит кон Кјубрик. А како се вклопуваат ...

Read More »