Тег архиви: Харперс Базар

Кејт Мос ги урива рекордите: освоени уште две пролетни насловни страници

Кејт Мос останува најбаран модел и во 41-та година од прилично возбудливиот живот. Насловните страници за мајското издание на британскиот Вог и американскиот Харперс Базар се резервирани за неа. Во мај Кејт Мос ќе се појави по 35-ти пат на ...

Повеќе »