Тег архиви: hoya

Возењето е многу полесно со EnRoute оптичките стакла, достапни се во продажба!

Како што патиштата стануваат сѐ повеќе пренатрупани и трошиме сѐ поголем дел од времето зад волан, нашите очи го чувствуваат заморот. EnRoute оптичките стакла се дизајнирани специјално за возачи, го минимизираат стресот на визуелниот систем и овозможуваат поудобно искуство на ...

Повеќе »