Tag Archives: Инхалатор

Sami the Seal – најдобриот инхалатор за деца

Sami the Seal, инхалаторот наменет за деца, од врвната марка Philips, има форма на фока и дизајн прилагоден за најмалите и најмилите – децата. Погоден е за константна употреба во болница или дома. Единствената Side Stream аеросол технологија обезбедува брза ...

Read More »

Сите предности на инхалаторот Philips InnoSpire Essence, достапен во продажба!

Успешноста на аеросол терапијата зависи од тоа како лекот циркулира низ дишните патишта, степенот на искористливост на лекот, големините и бројот на честичките од растворениот лек и протокот на дишење. Затоа, кога купувате инхалатор за домашна употреба, внимавајте да биде ...

Read More »