Tag Archives: ивица јанев

Ивица Јанев: Да го измамиме стареењето со инвестиција на здраво тело

За здравиот начин на живот, за правилното вежбање и исхрана, за целосната грижа на нашето тело и изглед разговараме со персонален фитнес тренер Ивица Јанев. Тој се има стекнато со интернационални сертификати кога работел во Италија и во Америка и ...

Read More »