Tag Archives: Јелена Периќ

Ким Кардашијан има своја двојничка во Загреб

Стилот и изгледот на Ким Кардашијан се инспирација за многу девојки во светот, но вистинската двојничка Кардашијан ја има во Загреб.  Јелена Периќ е шминкерка, а светската популарност ја стекна преку Инстаграм каде има илјадници следбеници благодарение на нејзиниот изглед кој ...

Read More »