Тег архиви: johnnie walker

Задоволството те носи чекор подалеку. Продолжи да чекориш

Одбележјето на врвно виски е неговата разновидност во вкусовите. Токму вискито е пијалак од избор за различни поводи и околности.  Не само заради неговата  впечатлива и предизвикувачка нота во вкусот, туку и заради престижот кој го симболизира. И покрај тоа ...

Повеќе »