Тег архиви: Јована Стојменовиќ

Јована Стојменовиќ: Кога има страст ништо не е тешко и никогаш не е здодевно

„Многу луѓе ме прашуваат како можам со години да станувам во пет ипол наутро и секогаш да бидам подготвена за емисија, насмеана, расположена…Одговорот е – страст“, вели убавата водителка Јована Стојменовиќ. 

Повеќе »