Тег архиви: Кадаиф манти

Специјалитети од кадаиф на типичен турски начин: Кадаиф манти и Кадаиф шницла

Во која и земја да отпатувате, се разбира ќе посакате да ги дегустирате специјалитетите карактеристични за тоа поднебје. Уште подобро ако научите и да ги подготвувате. Кадаиф манти и Кадаиф шницла се типични турски специјалитети, а од неодамна станаа и ...

Повеќе »