Tag Archives: календар пирели

Календарот „Пирели“ 2019 ги слави успешните жени (ВИДЕО)

Од самите почетоци во 1964 година, прочуениот календар на италијанската компанија за гуми, Пирели, ја славеше еротиката, но годинава новиот Пирели 2019 календар е во знакот на прослава на фотографијата сама по себе. Секоја година Пирели е во потрага за ...

Read More »