Tag Archives: картичка

Обезбедете низа поволности со картичката за лојалност на Кроациа Осигурување-Живот

Животното осигурување станува сѐ поатрактивно за македонските граѓани што ги препознаваат бенефициите и можностите што ги нуди. Сѐ повеќе луѓе го согледуваат животното осигурување како најдобар облик на штедење и осигурување, кое им гарантира сигурна заштеда овозможувајќи им истовремено сигурност и ...

Read More »

SMART картичка за повеќе попусти и промоции во Техномаркет

Техномаркет со уште еден проект што ќе донесе многу вредносни ваучери и ексклузивни бенифити за сите лојални купувачи. Пониски цени? Големи попусти? Специјални понуди? Сето тоа ќе може да го имате со новата SMART картичка што Техномаркет ја подготви за ...

Read More »