Tag Archives: кејт брнз

(Видео) Американската амбасадорка прави македонски ајвар: „Есен е и време за ајвар!“

Американската амбасадорка Кејт Брнз на Твитер објави видео како во дворот на резиденцијата прави ајвар заедно со својот сопруг. „Есен е и време за ајвар! Го сакаме и го правам секоја година откако сме овде по рецепт на готвачот на ...

Read More »