Tag Archives: Кит-го

Доделена главната награда Опел Астра Седан 2016 од големата наградна игра „Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети“

Со доделување на главната награда Опел Астра Седан 2016, на 1ви октомври, заврши наградната игра „Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети“. Покрај автомобилот, на извлекувањето беа доделени и други вредни награди, како патувања во Прага, Виена, Истанбул и ...

Read More »

Наградната игра Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети со над 50 среќни добитници на третото извлекување

Над педесет награди беа доделени на третото извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера маркети, Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети кое се одржа викендов во Кочани. На настанот, преку промоции, граѓаните ги анимираше водителот Жарко Димитроски, ...

Read More »

Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети – наградна игра создадена за добивање

Веќе неколку месеци купувачите на Кит-Го и Тера маркетите се привилегирани со можноста за учество во наградната игра која што е конципирана за секој да има шанса да добие награда. Со три циклуси извлекувања и плус едно главно извлекување, ова ...

Read More »

Голема наградна игра на Кит-Го и Тера Маркети

  Автомобил, скутери, велосипеди, летувања и патувања во Европа се само дел од наградната игра што Кит-Го, најголемиот ланец на малопродажни објекти во Источна Македонија ја организира за своите потрошувачи. Со почеток на 28-ми април, во наградната игра ќе можат ...

Read More »