Тег архиви: Кларк Гејбл

Ин – Враќање на стилот на Кларк Гејбл: Или…Искрено, драга моја баш ми е гајле!

Знам  позната ви е од некаде оваа реченица – „Секој сака да биде Кери Грант. Дури и јас сакам да бидам Кери Грант“. А, ако мене ме прашувате, а се колнам, внимателно ги следам модните движења, лудилата и актуелните трендови, ...

Повеќе »