Тег архиви: Клиника

Диета од клиниката Мејо, за 14 дена се губат од 7,5 до 10 килограми

Прочуената клиника Мејо на која од гојазност и зависности се лекувале многу холивудски ѕвезди, меѓу кои и Лиз Тејлор и Лајза Минели, ја обелодени оригиналната диета која помага во симнувањето на килограми. Со строго придржување до оваа диета за 14 ...

Повеќе »

Жан Митрев Клиника одбележа 18 години

Милион и петстотини илјади третирани пациенти и над триесет илјади направени операции на пациенти од цела Европа, се бројките кои ја одбележаа 18 годишнината од Жан Митрев Клиника. Во присуство на вработени, политичка и дипломатска елита, како и пријатели им ...

Повеќе »

Тетово доби нова и најсовремена поликлиника што ги поврзува уметноста и медицината

Директорот на дијагностичката болница Медика Истанбул Турција,  Мурат Динчер, официјално ги отвори вратите на првата приватна поликлиника во Тетово. Во просториите на поликлиниката, присуствуваа голем број гости од социјалниот и културниот живот, како политичари, бизнисмени, соработници и лекари од Македонија ...

Повеќе »

Современа 101 FOOT Клиника се отвори во Македонија

Новата 101 FOOT Клиника комплетно ќе третира проблеми и болести на нокти и кожа на стопала и дланки кај луѓето. Клиниката е уникатен спој на современиот револуционерен пробив во европската медицина од интелигентни био микроорганизми, надополнет со модерната и иновативна ...

Повеќе »