Tag Archives: клуб

ФОРМИРАН МАКЕДОНСКО – БОСАНСКО-ХЕРЦЕГОВСКИ ДЕЛОВЕН КЛУБ

Во присуство на претставници на повеќе компании од двете земји, во Едукативниот центар „М6“ беше формиран македонско – босанско-херцеговски деловен клуб. Целите на Клубот се интензивирање и продлабочување на економската соработка меѓу двете земји, преку подобрување и олеснување на условите ...

Read More »

Летна дестинација број 1 за журкање до зори: Клуб Папаја во Хрватска

Незаменливи летни забави после плажа, спектакуларни ноќни забави со познати диџеи, поглед од клубот на чистото Јадранско море и планината Велебит, ова се само некои нешта што го прават Папаја најдобар клуб во Хрватска и 23-ти најдобар клуб во светот. ...

Read More »

Сандра Нието Гонзалез: Шоко нуди посебен, многу ексклузивен сервис! (ФОТО)

Шоко (Shôko), еден од најелитните ресторани во Европа веќе 8 години е на врвот на најмодерните ресторани, диктирајќи го темпото и поставувајќи нови, врвни критериуми во областа на гастрономијата, модата, но и ноќниот живот. Филозофијата на Азија се отсликува насекаде, ...

Read More »