Тег архиви: коприва

Четири здрави рецепти од коприва кои мора да ги пробате

Листовите коприва се најдобри состојки за детоксикација, ја прочистуваат крвта, ја подобруваат работата на црниот дроб, ги намалуваат мастите, ја подобруваат пробавата и помагаат во топењето на вишокот килограми. Затоа, пробајте да организирате дневно мени во кое ќе доминира копривата. ...

Повеќе »

Пролетен детокс: Дневно мени од коприва

Листовите коприва се најдобри состојки за процесот на детоксикација, ја прочистуваат крвта, ја подобруваат работата на црниот дроб, ја намалуваат маснотијата во крвта, ја подобруваат пробавата и помагаат во ослободување од салото. Затоа, пробајте да организирате дневно мени во кое ...

Повеќе »