Tag Archives: кратки чизми

Улична мода: Носиме кратки чизмички во секаква комбинација!

Најпопуларните обувки на улиците на модните метрополи за време на актуелните модни недели во Њујорк, Лондон, Милано и Париз, се дефинитивно кратките чизмички. Се носат во бројни комбинации и со џис и со макси фустан, а ако ви е потребна ...

Read More »