Tag Archives: Крокс

Вог ги најавува „крокс“ како голем моден хит за сезонава

Конечно и Вог да најави нешто што е во функција на конфортот. Топ-тема на сајтот на Вог се „крокс“ патиките, или ако сакате – папучите. Очигледно Вог е најпосле подготвен да ја форсира удобноста наместо нетолку носливата мода. Земајќи предвид ...

Read More »

Крокс влегува во светот на високата мода

На славните гумени Крокс папучки во весели бои што го освоија светот изгледа дека им поминува „времето“, па американската модна марка одлучи да понуди висока мода. Иако е присутна во повеќе од 90 земји и на Крокс папучките заработува над ...

Read More »