Tag Archives: куфер

Книгата „Куферот на Хана“ од Карен Левин ќе биде промовирана во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија

На 9 и 10 ноември 1938 година, во цела Германија и во делови од Австрија се случи Кристалната ноќ (или Ноќ на скршено стакло), чин на масовно прогонство на Евреите од нивните домови. Осумдесет и три години по таа кобна ...

Read More »

Тренд на неделата: Куфер и торба од Parfois

Parfois ни нуди прекрасно модно решение како да се организираме за нашето патување. Преслатките, модерни и практични куфер и торба се дел од летната колекција на Parfois. Достапни се и во онлајн продажба на официјалната страница на Fashion Group – ТУКА. ...

Read More »

5 правила за паметно пакување на куферот

За да ги избегнете шегите на ваша сметка пред одморот или викендот поминат надвор од градот спакувајте се паметно, а пред да почнете да се пакувате земете предвид едно претправило: не можете цел гардеробер да го понесете со себе. Правило ...

Read More »