Тег архиви: Лагерфилд

Светот според Карл

Факт е дека тој нема влакна на јазикот. За Пипа Мидлтон без пардон изјави дека „ќе биде подобро да продолжи да ја покажува својата Б- страна која веројатно е подобра од А -страната“, а за Адел –  „малку повеќе пополничка“…Во ...

Повеќе »