Tag Archives: леќи

Искористете го попустот на најдобрите контактни леќи со диоптер или во боја!

Време е за паметен шопинг, а од „Бета Медико“ ни стигнува убава вест – контактните леќи сега може да ги купите со попуст! Понудатa ги опфаќа, само леќите, боите и диоптриите што се наведени, додека сите други бои, диоптрии и леќи ...

Read More »

Што е подобро – ласерска корекција или леќи?

  Носите леќи, размислувате дали да направите ласерска корекција на диоптрија, но не сте сигурни дали тоа е правилна одлука? Дали да продолжите да користите леќи или да се ослободите од диоптријата? Еве кои се предностите на ласерската корекција на ...

Read More »