Тег архиви: лекување

7 лаги и вистини за лекување на грип и настинки

Со настинките и грипот се бориме од година в година, а лекувањето често го сведуваме на „бабини рецепти“. За да не бидете во заблуда да се лекувате погрешно, еве ги најважните 7 митови за грипот и настинките. Витамин Ц – Иако ...

Повеќе »

7 природни начини за лекување на изгорници од сонце

За време на жешките летни денови минуваме многу време на плажа, но често не забележуваме колку штетно е тоа за нашата кожа. Се разбира, подобро е да се најде начин за превенција од изгореници, но доколку веќе до нив дојде, ...

Повеќе »