Tag Archives: личност

Кој тип на празнична личност сте вие?

Додека некои сакаат празниците да ги поминат во топлината на својот дом , други  имаат желба да ја сменат средината, па празниците им се вистинска можност за патување. За поминување од секојдневно во празнично расположение на некои им е потребно ...

Read More »

Што тесните фармерки кои ги носите откриваат за вас

Новата студија од Квалтрикс вели дека тесните фармерки говорат многу за нашите навики и карактер, вклучувајќи и тоа колку сме среќни, колку имаме самодоверба, па дури и каде би седале во авионот. Студијата тврди дека оние кои носат тесни фамерки ...

Read More »

Што вашите пижами зборуваат за вас

Во што сте облечени за спиење? Во пижами, широка маичка, секси ноќница или можеби спиете голи? Откријте што пижамите зборуваат за вашиот карактер. Каков однос имате кон тоа што го облекувате за спиење? Можеби никаков, а можеби сакате во кревет ...

Read More »

Кој тип на „празнична личност“ сте вие?

Додека некои сакаат празниците да ги поминат во топлината на својот дом , други  имаат желба да ја сменат средината, па празниците им се вистинска можност за патување. За поминување од секојдневно во празнично расположение на некои им е потребно ...

Read More »