Tag Archives: лилибет дајана

Британците до Хари и Меган: „Не се враќајте за крштевка на Лилибет Дајана“

95 проценти од Британците не сакаат Хари и Меган да се вратат во Лондон за да кршевање на нивното девојченце Лилибет.Тоа го покажува анкетата спроведена преку интернет од страна на англиски весник. Лилибет Дајана Маунтбатен-Виндзор, од објавата на нејзиното раѓање ...

Read More »