Tag Archives: липосукциска исхрана

Хит диета со највидливи резултати, првите – за 24 часа

Сите кои имаат вишок на килограми се потенцијални кандидати за протоколот на липосукциска исхрана. Но, оваа метода за слабеење бара одреден ментален капацитет. Важно е да се има цврста одлука и силна волја. Сите кои не се сигурни во себе ...

Read More »

Сланина за диета: Нутриционистите тврдат дека за 10 дена може да „стопиме“ до 10 килограми

–Порано имав 115 килограми. Никогаш не издржав ниедна диета, зашто секогаш чувствував глад, исцрпеност и замор. Липосукциската исхрана беше мој експеримент кој се покажа успешен. Загубив 40 килограми и го променив изгледот до таа мера што морав да ги сменам ...

Read More »

Тијана: Ја одржувам телесната тежина благодарение на липосукциската исхрана

Популарната пејачка Тијана Дапчевиќ одлично ја одржува телесната тежина, а нејзиното тонирано тело се должи на посебниот режим на исхрана кој го применува. Тијана има 42 години, а вели дека се чувствува како да има 25. – Се хранам здраво ...

Read More »

Фантастичен протокол за слабеење што може да го нарачате и на домашна адреса!

Секој клиент се следи во текот на целот процес на слабеење и му се дава техничка и морална поддршка, насоки за правилна и рамнотежена исхрана. Сте пробале различни диети, но резултатот секогаш бил изгладнување и враќање на килограмите. Ви ја ...

Read More »

Слабеењето нема врска со бројот, туку со изворот на калории и ефектот на хормонот инсулин

Во текот на годините сме се сретнале со различни митови и претпоставки за исхраната воопшто, па и за третманот Noninvasive luposuction, кои се резултат на различни погледи, ставови и мислења, но и предрасуди и незнаење. Затоа, сакаме да ги изнесеме ...

Read More »

Познатите личности и ова лето со диетотерапија ги топат килограмите

Летото е во полн ек, а вие и понатаму носите широката облека за да го прикриете вишокот на килограми? Ви предлагаме да ја пробате диетата по која лудува цел регион, токму поради тоа што дава брзи резултати – и до ...

Read More »

Кенан Мандра: Мастите се здрави, заборавете на шеќерите!

 Револуција во губењето на тежината на здрав начин е диетата на липосукција. Нутриционистот на компанијата „Интернешнл хелт“ (International health) вели дека липосукцијата со исхрана не е базирана на намалување на калориите, туку на зголемување на потрошувачката на висококалориските заситени масти, ...

Read More »

Доктор Валентина Крстеска објаснува: Како до трајна загуба на вишокот на килограми

„Неинвазивната липосукција е диетотераписки третман наменет за редукција на телесната тежина и за корекција на одредени нарушувања на метаболизмот поради унапредување и запазување на здравјето. Тоа е иновативен фармаколошки метод за слабеење, кој дејствува врз активацијата на метаболизмот на мастите, ...

Read More »