Тег архиви: лотарија на македонија

Архитектот Ѓорѓи Лазовски е новиот НовоЛото 7/34 милионер

Просториите на Државна лотарија на Македонија ги посети најновиот милонер на НовоЛото 7/34, во придружба со сопругата.  Вистински пример за младо семејство интелектуалци кои имаат позитивен пристап кон животот, се борат и успеваат сами и веруваат  во своите сили, своето ...

Повеќе »

СЕФ полн 50 000 денари за пензионерката Верка Наумовска

Здружението на пензионери на град Скопје, го посети настанот наречен МЕСЕЦ НА СРЕЌАТА , а во организација на Државна лотарија на Македонија и Црвен Крст на град Скопје.  Пријатната атмосфера од заедничкото дружење на пензионерите и вработените во Државна лотарија ...

Повеќе »

Првата голема добивка од Дијамант освоена од редовен играч

Просториите на Државна лотарија на Македонија ги посети Ѓурѓа Ѓорѓиева, која е наш редовен играч и најчест добитник на премии и поголеми добивки. Денес нашата среќна добитничка ни го донесе првиот инснат лоз Дијамант со еден дијамант и пет прстени ...

Повеќе »

Месец на среќата на плоштад Македонија

Од денес, 13ти април, заклучно со 13ти мај, Државна лотарија на Македонија,  отвора среќно место на плоштад Македонија. Во чест на одбележување на седугодишнината од приредување на игрите на среќа, во срцето на Скопје, при прошетка низ градскиот плоштад, граѓаните ...

Повеќе »