Тег архиви: мамурлак

Веднаш го решава мамурлакот – Моќен зелен сок

Мамурлакот е честа последица на претераното празнично опуштање. Непријатниот мамурлак со познатите симптоми главоболка и мачнина може да ви го расипе целиот ден. За да си помогнете, направете зелен сок кој делува брзо и проверено.  Зелените состојки кои ги содржи ...

Повеќе »

10 вистини за мамурлакот и како да го намалиме

Пулсирање во главата, чувствителен желудник и стомак и сува уста после будење се познати симптоми на утрото после претерување со алкохолот минатата ноќ. Мамурлакот не е опасен само поради тегобите кои ни ги носи, туку може да направи од нас ...

Повеќе »

10 вистини за мамурлакот и како да го намалиме

Пулсирање во главата, чувствителен желудник и стомак и сува уста после будење се познати симптоми на утрото после претерување со алкохолот минатата ноќ. Мамурлакот не е опасен само поради тегобите кои ни ги носи, туку може да направи од нас ...

Повеќе »

Зелен сок против мамурлак

Мамурлакот е честа последица на претераното празнично опуштање. Непријатниот мамурлак со познатите симптоми главоболка и мачнина може да ви го расипе целиот ден. За да си помогнете, направете зелен сок кој делува брзо и проверено. Зелените состојки кои ги содржи ...

Повеќе »