Tag Archives: Марија Кочевска

Ослободи го ѕверот во себе: Нова сезона во фитнес и аеробик клубовите 60 Минути

Новата сезона во фитнес и аеробик клубовите 60 Минути ги предизвикува жените на уникатен начин. Ослободи го ѕверот во себе. Остани дива.Вежбај како ѕвер, изгледај како дама. „Ова се само неколку од мотивационите изреки кои ќе ја направат оваа сезона ...

Read More »

Зошто и колку треба да вежбате: 9 придобивки од редовна физичка активност

Пишува – Марија Кочевска, сопственичката на фитнес клубовите 60 Минути (девојката која се избори со вишокот килограми и служи како инспирација за девојките и дамите).   Веќе ви е познато дека вежбањето го подобрува кардиоваскуларното здравје, ја зголемува мускулната маса ...

Read More »

Марија Кочевска: 10 работи поврзани со трансформација на вашето тело за кои никој не ви кажува

Еден ден вашиот обид ќе се претвори во успех. А во меѓувреме, веројатно ќе ве пресретнат повеќе замки на патот до успехот, кои ќе мора да ги совладате, со малку волја. Со исти или слични искуства сите сме се соочувале ...

Read More »

Марија Кочевска: Немаме програма која не делува на намалување на килограмите и убаво обликувано тело

Фитнес клубот „60 минути“ добива уште една локација, овојпат во строгиот центар на градот. Проширувањето следува како одговор на барањата од задоволните членови во клубот „60 минути“, како и на оние кои си бараат соодветна квалитетна, но поблиска локација за вежбање. „Започнавме со работа ...

Read More »