Тег архиви: Мартина Стојановска

Мартина Стојановска: Авон ми помага да си го дозволам тоа што го сакам!

Разговараме со Мартина Стојановска, координатор во Авон (AVON), скопјанка,  студентка на Факултетот за Електротехника и информациски технологии, а во слободно време се занимава со фотографија. Вели дека е личност која што и да си зацрта пред себе, го исполнува, па ...

Повеќе »