Тег архиви: матурантки

Матурантки, бидете забележани и запаметени со црно фустанче од FASHION&FRIENDS

Mесец мај е познат по оддржувањето на матурските и апсолвентските прослави, а тие пригоди налагаат одреден изглед и кодекс на облекување. За ваквите свечености одвоивме неколку парчиња со кои ќе бидете забележани и запаметени.   Црната боја е секогаш правилен ...

Повеќе »

Фотошоп интервенции на прекрасните лица на нашите ќерки

Можеби повеќе би сакале нашите ќерки да бидат независни, заинтересирани, идеалисти, со сопствено мислење, оригинални, забавни…и уште многу тоа, отколку да бидат слаби? Се започна од Твиги, во 60-те години на минатиот век. Таа беше „бастунот“, преслабата девојка, а по ...

Повеќе »