Tag Archives: маж

Роберт Патисон е прогласен за најубав маж во светот

Британскиот глумец Роберт Патисон доби највисоко рангирање на скалилата на убавина на Golden Ratio, и ја освои главната титула. Прогласен е за најубав маж во светот. Станува збор за математички измерена убавина. Неговото лице е анализирано со компјутерски систем за ...

Read More »

Еве го совршениот маж според новата анкета

Најновите истражувања кои се спроведени во Универзитетот во Готинген, Германија покажало дека жените повеќе ги сакаат мажите со „обични“ тела. Истражувачите во соработка со апликацијата „Клу“, која е наменета за жени, ги испрашале жените од целиот свет какви карактеристики треба ...

Read More »

Колку Македонија има успешни мажи?

Дали мажите кај нас се џентлемени во вистинска смисла на зборот? Да се биде успешен не значи да се остваруваат најголемите профити или да се заработуваат големи пари. Тоа е само еден дел од успехот. Да се биде успешен значи и ...

Read More »

Моден едиторијал на фотографот Божидар Барлакоски: Секојдневниот маж

Кога би можеле да го поделиме животот само на два дела, би го поделиле на  време кое сакаме да го прескокнеме (ама не можеме), и време кое сакаме да го запреме. Тоа е нашето време, личното време, посебно на секој ...

Read More »

ВИДЕО: Што се случува кога маж носи високи потпетици цел ден

Експериментот го изведува новинар на „БроБајбл“, сајт кој се бави со машки теми, жешки девојки, смешни приказни и видеа, а целта на експериментот е да се почувствува како им е на жените кога носат високи потпетици цел ден. Целиот експеримент ...

Read More »