Tag Archives: мејк ап

Мејк-ап трикови за визуелно поголеми очи

Сите знаеме дека очите привлекуваат големо внимание, затоа е пожелно да знаете како да ги истакнете на вистински начин со помош на шминките. Многу жени со ситни очи вложуваат голем труд за време на шминкањето со цел нивните очи да ...

Read More »

Омбре усни

Доколку немате полни усни ала Анџелина Џоли, овој мејк – ап тренд е вистинскиот избор за вас. Тајната на омбре сензуалните усни е во начинот на нанесување на карминот.

Read More »