Tag Archives: мелем

Разговор со Андријана и Ана: Здравје во тегла, вкусни намирници спакувани во амбалажа која се реупотребува и рециклира 

Кратко време по прогласувањето на Ковид 19 пандемијата и различните мерки кои се преземаа за спречување на истата, во неформален разговор се нашле Андријана и Ана на исто мислење дека за зачувување на здравјето неопходно е самите да се грижите ...

Read More »

Мелем за тенок струк

Овој мелем ги елиминира мастите и насобраната вода во организмот. Се прави од здрави намирници – свеж рен, лимон и мед. Веќе многу е кажано за корисните состојки на лимонот и медот, а ренот го чисти организмот и го забрзува ...

Read More »