Тег архиви: менаџер за човечки ресурси

Најдобар менаџер за човечки ресурси за 2017 е Елизабета Мирчевска од Атлантик Група

Елизабета Мирчевска, регионален директор за човечки ресурси во Атлантик Група е прогласена за најдобар HR менаџер за 2017 година. Изборот за најдобар HR менаџер, кој го спроведува Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР), се прави четврта година по ред со ...

Повеќе »