Тег архиви: Миланска Скала

Ноќ во миланската Скала со Долче и Габана (ФОТО)

Сезоната на опери е пред нас, а модата во миланската Ла Скала „се остри“ да се надмине себеси.  Не само сценографијата и костимографијата која до детаљи се подготвува за да блесне на сцената, туку и оние кои веќе ги имаат ...

Повеќе »