Тег архиви: мини чанти

Мини чантичките на Александар Ванг

2015 година очигледно е година на мини дизајните. После бројните најави, колекцијата на мини-чанти со потпис на Александар Ванг е достапна во продажба (на Интернет страницата на дизајнерот). Фотографиите на овие толку очекувани чантички веќе ги „преплавија“ социјалните мрежи. Станува ...

Повеќе »