Tag Archives: мода

Најдобрите совети за млад & совршен изглед

 Совети кои треба да бидат ваш секојдневен „бјути“ ритуал : За меки кутикули секојдневно на рацете нанесете вазелин или маслиново масло. Пред парфемот нанесете лосион на кожата. Така мирисот ќе трае подолго. Кога ставате крем на лицето, внимавајте тоа да ...

Read More »