Tag Archives: модели

Топ-модели позираат како кукли во фантастичниот едиторијал за Вог Париз

Моделите Магдалена Фраковијак и Елизабет Ерм позираат како луксузни модни кукли во фантастичната фотосесија направена за Вог Париз, пред објективот на италијанскиот фотограф Џампаоло Сгура. Едиторијалот е објавен во изданието декември/јануари 2015.

Read More »

Од хартија се прават чудесни модели: Прашајте ја 4-годишната Мејхем!

Добро, не само од хартија, потребно е и лепило, а може да се додаде и некој детал кој ви се наоѓа дома, при рака. И чудесните креации се создадени! Енџи Кејсер и нејзината 4-годишна ќерка Мејхем докажаа дека хартијата никогаш ...

Read More »