Тег архиви: Моден бизнис

Нема ли Асанж попаметна работа од модната работа?

Сите станаа „модни креатори“, па зошто да не и Асанж? Немаме ништо против. Напротив. Само доколку, во меѓувреме, научи како се запетлуваат копчињата на, да кажеме, сакото во кое го гледаме на малите екрани. Џулијан Асанж, основачот на „Викиликс“, ќе ...

Повеќе »