Tag Archives: модна манија

Слинг носилки за бебиња, оправдано модно лудило со здравствени придобивки

Модата на „слинг“ носилките односно „кенгурите“ за бебиња (baby sling) брзо стана хит низ светот, а ваквите носилки станаа омилени за мајките, но и татковците. Личат на фенси, долги марами, многу се практични за носење, а бебињата се безбедни и ...

Read More »

Софија Теодор: Модата на црвените ќилими не се слика на личноста!

„Јас сум од оние кои работењето на модните креатори го подржува и почитува, но да бидам искрена, не сум слепо насочена кон нивното следење. Сметам дека човек треба да се облекува онака како што се чувствува удобно, а бидејќи мојата ...

Read More »