Тег архиви: модни клонови

Модни клонови, модели-жртви и грешки: И една приказна за предавството

Заменете ги само улогите. Макарие, не мора да биде воопшто фрескосликар во оваа приказна. Може да биде и моден креатор, може да биде и „џетсетер“, може да биде и една жена која трага по сопствениот стил…Може да бидете и вие ...

Повеќе »