Тег архиви: награда

Елколект ја доби наградата за компанија со најголем придонес во заштитата на животната средина за 2017 година од Град Скопје

Вчера, во просториите на Град Скопје, градоначалниот Коце Трајановски, ја додели наградата за компанија со најголем придонес во заштита на животната средина за 2017 година, на компанијата Елколект. „Овој традиционален конкурс Градот Скопје го распиша на 21 март годинава и ...

Повеќе »

Компанијата „Авон Македонија“ добитник на награда за филантропија

  „Авон Македонија“ ја доби наградата за филантропија ОКО чие свечено доделување беше вчера (27 февруари, понеделник) во едукативниот центар М6 во Скопје. Станува збор за признание кое традиционално го доделува здружението ХОРУС, а во име на познатата козметичка компанија ...

Повеќе »

Винарницата „Тиквеш“ и Игор Илиевски прогласени за „Најкомпанија и најменаџер на годината“ во регионот

Винарската визба „Тиквеш“, втора година по ред, е добитник на европската награда „Најкомпанија на годината“, која по 34-ти пат ја доделува регионалната канцеларија за Југоисточна и Средна Европа на Европското здружение на менаџери и списанието „Еуроменаџер“. Истовремено, генералниот директор на ...

Повеќе »