Тег архиви: нахрани 10.000

Национална донаторска акција- Нахрани 10.000

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Асоцијацијата „Ајде Македонија“ е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде ...

Повеќе »