Tag Archives: направи сам

Pinterest идеи како да го декорирате домот со растенија

Време е да го разиграте домот со убави растенија. За кои видови зеленила сте љубители? Големи цвеќиња во ќошот од собата или мали зеленила кои се сладок декор во собата? Без разлика од изборот, тие се една од најдобрите природни ...

Read More »

3 уникатни и евтини идеи – #НаправиСам закачалки

Како да го уредите домот како вистински професионалци, а тоа да не ве чини скапо? Вистинската умешност не е во шопингот, туку во вашата креативност. МакМода девојки и жени, овие денови посветете се на уредување на вашиот дом со уникатни ...

Read More »

Направете сами: Капа од стар џемпер

Ви треба нова капа за оваа зима? Да, за промена, но (исто така за промена), не ја купувајте туку направите ја сами. Претпоставуваме дека би сакале да ја покажете својата креативност, но не знаете или немате време да плетете. Ако ...

Read More »