Тег архиви: Наташа Поли

Вог ја слави самохраната модерна мајка: Наташа Поли, секси домаќинка

Во октомвриското издание на турскиот Вог насловната ја краси Наташа Поли. Едиторијалот насловен „Нео феминен“ е посветен на модерните мајки кои сами се грижат за своите деца, но и покрај скромниот буџет ја следат модата. Во улога на секси домаќинка ...

Повеќе »