Tag Archives: негативна енергија

Секој себеси си „ги создава“ болестите, a секоја негативна енергија предизвикува болест

Теоријата дека секој себеси си „ги создава“ болестите, веќе не е само екстремна алтернатива на која докторите превртуваат со очите неверувајќи. Размислувањата, стравовите, вербата или неверувањето, подготвеноста за борба или предавањето, сето тоа „се запишува“ некаде во умот и во ...

Read More »