Тег архиви: Никола Стојаковиќ

Никола Стојаковиќ: Ако пиеме здраво ќе живееме подолго!

„Секој би требал да инвестира во своето здравје и здравјето на семејството. Зошто тогаш да не се пие чиста изворска вода која од сега може да ви биде достапна и директно од чешма во вашата кујна, благодарение на производот Edel ...

Повеќе »

Никола Стојаковиќ: Производите на Цептер не ги купуваат богати луѓе, туку умни луѓе!

„Во тек е новата кампања Смарт Лајф Консултант ( Smart Life Consultant) со која до крајот на годинава ќе вработиме дури 100 нови Цептер-амбасадори за здравје. Конкурсот ќе излезе во весниците. Ќе биде тешко, но навистина ќе ги бараме најдобрите. ...

Повеќе »