Tag Archives: Нова година

Новогодишна декорација: Три трендови за 2014/2015

Празниците нудат одлична можност за промена на домашниот декор. Со декорација на домот на празничен начин ќе ја дочекате новата година со стил. Дополнително, декорацијата го поткрева и расположението. Еве ги трендовите за 2014/2015 година. Ретро стил Ретро-декорацијата може да ...

Read More »

Њујоршки празнично украсени излози

Празничната атмосфера веќе се чувствува низ Њујорк, а за шопинг-еуфоријата придонесуваат и блескавите излози. Сцени од приказните, самовили, дедомразовци, снегулки, многу светилки…њујоршките излози ја најавуваат празничната атмосфера. Еве само некои од најубавите.  

Read More »

Последни минути: Дочекајте ја Новата година со стил во хотелите Сплендид и Палас во Црна Гора

Имате избор. Имате и понуда во последна минута. Имате и време за да ја искористите. Во тренд е дочекот на Новата година во хотелот Сплендид во Будва и дочекот во подеднакво луксузниот хотел Палас во Петровац на Море.

Read More »

Предновогодишно разубавување

Понекогаш ни се чини дека естетските корекции и скапите третмани се најбрз начин да го подмладите вашиот изглед. Меѓутоа, со помош на овие брзи совети за убавина, ќе го освежите својот изглед на природен начин.

Read More »