Тег архиви: Новафин

Македонската компанија Новафин создаде мрежа на компании за полесен пласман на пазарот

Македонската компанија Новафин Груп, разви систем за полесен пласман на пазарот на различни производи. Создавајќи мрежа на компании, Новафин ја помага и поддржува нивната дистрибуција и промоција на домашниот а преку својата дејност во Србија и Црна Гора, и на ...

Повеќе »